logo header grey 

Naturlig hudvård för män

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det är också vanligt med torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Vi har vår tillverkning i Sverige vilket ger oss möjlighet att ständigt övervaka att våra produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav.

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. De flesta produkterna är miljömärkta av Svanen som en ytterligare garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav.

Rosenserien har aldrig testat några produkter på djur. Vi använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor.