Body Butter Shaping, Uppstramande intensivkräm

Body Butter Shaping

NYHET NOVEMBER 2017! En uppstramande intensivkräm för hud i behov av extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt, stramar upp och gör huden sammetslen. Innehåller parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och smidig.  Passar alla hudtyper, speciellt bra för riktigt torr hud.

Användning
  • Använd dagligen på torra partier och vid behov på hela kroppen.
  • Applicera med fördel på fuktad hud.
  • Massera gärna in krämen under några minuter för att maximera effekt.
  • Bra för hud som utsatts för extra påfrestningar, t ex graviditet, viktnedgång.
  • Prova gärna på celluliter.

150 ml.

Body Butter Shaping har fått en "Skönhets Oscar" av skönhetsredaktörerna på Aftonbladet som skriver så här om den:

”Väldoftande svenskproducerad kroppsvård som känns innovativ i sitt segment. Ett plus för doften” .

Vegansk märkning

eco_79.jpg

100 % naturlig, 79 % ekologiskt certifierat innehåll och 100 % vegansk.

Läs mer om Rosenseriens ekologiska märkning här.

Ingredienser

Aloe vera*, kokosolja*, sheasmör*, veg emulgator, veg glycerol*, kakaosmör*, veg emulgator, avokadoolja*, fett från kokos, kokosfettvax, parakrasse, rödklöver*, karoten, rosenolja*, mjölksyra, E-vitamin, växtsterol, veg mjukgörare, sojaolja, 2 växtsalter*, veg emulgator, växtparfym, vatten.

* Ekologiskt certifierad ingrediens enligt EEC 834/2007 and USDA/FDA Standard.

Ingredients

Aloe barbadensis leaf juice*, Cocos nucifera oil*, Butyrospermum parkii butter*, Sodium stearoyl lactylate, Glycerin*, Theobroma cacao seed butter*, Glyceryl stearate, Persea gratissima oil*, Caprylic/Caprice triglyceride, Cetyl alcohol, Spilanthes acmella flower extract, Trifolium pratense flower extract*, Betacarotene,  Rosa damascena flower oil*, Lactic acid, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine soja oil, Sodium anisate*, Sodium levulinate*, Sorbitan caprylate, Parfum, Aqua.

*Ingredient from organic farming according to standard EEC 834/2007 and USDA/FDA Standard.